Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده سریال "بی‌همگان" از شروع تولید این مجموعه پُربازیگر و پرماجرا خبر داد که سعی دارند این سریال را برای آنتن زمستان امسال شبکه سه سیما آماده کنند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سریال "بی‌همگان" روزهای پیش‌تولید را پشت سر می‌گذارد تا هرچه زودتر بتواند مهیای تولید شود. مجموعه تلویزیونی که 40 قسمتی است و سعی دارد برای زمستان شبکه سه آماده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهران مهام تهیه‌کننده این سریال گفت: این روزها در حال آماده کردن مقدمات کار، آخرین بازنویسی مجموعه "بی‌همگان" توسط علیرضا کاظمی‌پور و سعید جلالی هستیم تا دو ماه دیگر کار در تهران کلید بخورد. 

کارگردان "بی‌همگان" مشخص شد

او در پاسخ به این سؤال که کدام کارگردان، سریال "بی‌همگان" را می‌سازد، خاطرنشان کرد: رضا کریمی که او با آثار خوبی در سینما مثل "انعکاس" و "آدم‌کش" و در تلویزیون به سریال "گمشدگان" شناخته می‌شود، قرار است مجموعه تلویزیونی "بی‌همگان" را کارگردانی کند. آنالیزها و بازنویسی‌ها هم تحت نظر ایشان پیگیری می‌شود؛ ان‌شاءالله همه شرایط به خوبی کنار هم قرار بگیرند بتوانیم در خردادماه تولید را آغاز کنیم. 

بازگشت به ساخت ملودرام‌های تلویزیونی

مهام درباره بازگشت به ساخت درام بعد از چند سال، تأکید کرد: خوشبختانه در کارنامه‌ام درام‌های مختلف و متنوعی را تجربه کرده‌ام اما به دلیل اینکه مدت زیادی کارهای پشت سر هم کمدی را تهیه کردم این بازگشت به تعویق افتاد. مدت‌ها دغدغه داشتم در موضوع ازدواج و سبک زندگی کاری بکنم و البته در قالب طنز و کمدی هم آثاری تولید شد که از این فضا دور نبود؛ نهایتاً بعد از چند سال این اتفاق با "بی‌همگان" می‌افتد. 

تلاش برای رسیدن به آنتن زمستانِ تلویزیون

این تهیه‌کننده تلویزیون همچنین درباره پیش‌بینی زمان تولید و پخش سریال، گفت: 8، 9 ماه فیلمبرداری برای سریال "بی‌همگان" پیش‌بینی کرده‌ایم و سعی داریم سریال را به آنتن زمستان امسال برسانیم. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این سریال همسانی و همطراز بودن ازدواج بین دخترها و پسرها را نشانه گرفته است. 

سکانس‌های شلوغِ پُربازیگر

وی در خصوص انتخاب بازیگران، تأکید کرد: وقتی به فیلمنامه نگاه می‌کنیم شخصیت‌ها و اتفاقات آن‌قدر زیادند که باید سکانس‌های شلوغ و پربازیگری را تدارک ببینیم. من همیشه دوست دارم بازیگران جدید در کنار بازیگران قدیمی و کاربلد قرار بگیرند که ماحصل کارهایمان معرفی بازیگران جوان هم باشد. البته باز همه این اتفاقات، به نگاهِ آقای کریمی کارگردان وابسته است؛ حداقل 10، 15 شخصیت اصلی را به کاربلدها واگذار خواهیم کرد و قصد داریم از بازیگران جوان بیشتری استفاده کنیم. 

"بوتیمار" چه زمانی پخش می‌شود؟

مهام در پایان از پخش سریال "بوتیمار" که قرار بود نوروز از شبکه سه سیما پخش شود، خبر داد و گفت: آخرین خبری که به ما داده‌اند این بوده که بعد از ماه مبارک رمضان این سریال پخش می‌شود. امیدوارم این اتفاق بیفتد سریال خوبی شده و حرف‌ها و دغدغه‌های به‌روزی را مطرح می‌کند. 

ماجرای "بی‌همگان"

سریال "بی‌همگان" 40 قسمتی، ملودرامی اجتماعی خانوادگی است که به همسانی و ازدواج بین دخترها و پسرها می‌پردازد. در این سریال دختر و پسری قصد دارند تا با یکدیگر ازدواج کنند،‌ اما مسائلی سر راهشان قرار می‌گیرد. داستان از پیچیدگی‌هایی برخوردار است که بین شخصیت‌ها و روابط خانوادگی‌شان حاکم است. 

مهران مهام پیش از این سریال‌های "طلسم شدگان"، "خانه به دوش"، "خوش‌نشین‌ها"، "نقطه سرخط"، "نرگس"، "کارآگاهان"، "روزای بد به‌در"، "دردسرهای عظیم 1 و 2" را برای تلویزیون تهیه کرده است. 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی تلویزیون سریال بی همگان شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، امین عبداله‌زاده اظهار داشت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با هدف فراهم نمودن بستر مناسب جهت حمایت و کمک به تسریع فرایند تبدیل ایده به محصول و ساخت نمونه اولیه محصولات فناورانه، اقدام به راه اندازی ساختاری تحت عنوان " شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" کرده است.

وی بیان کرد: تمرکز این شبکه بر ساخت و تولید محصول است و با تجربه مشابه اجرا شده در سال‌های گذشته، با عنوان ایجاد "شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی" که مبتنی بر ایجاد زیرساخت‌های سنجش و آزمون است، متفاوت است.

عبداله زاده تصریح کرد: در این شبکه ذینفعان زیست‌بوم نوآوری، با ثبت و معرفی زیرساخت‌ها و تجهیزات فیزیکی و نرم افزاری خود می‌توانند از خدمات قابل ارائه توسط این شبکه بهره‌مند شوند، که زیرساخت‌ها و تجهیزات میتواند شامل: دستگاه‌ها و تجهیزات ساخت نمونه اولیه، انواع پرینترهای سه بعدی، تجهیزات ساخت مواد مرکب (کامپوزیت‌ها، تجهیزات و دستگاه‌های جوشکاری، پرس‌کاری و فرز، تجهیزات مرتبط با قالب‌سازی و دستگاه تزریق پلاستیک، دستگاه‌های اندازه‌گیری دقیق، دستگاه‌های ساخت تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، دستگاه‌های تجهیزات نوری و اپتیکی، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مورد استفاده برای ساخت و راه اندازی تجهیزات، تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... است.

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری افزود: با عنایت به موارد مذکور، "شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" با فراهم نمودن اطلاعات از ظرفیت‌های موجود زیرساخت‌های فیزیکی و نرم افزاری هر یک از ذی‌نفعان زیست‌بوم نوآوری، بستر مناسبی را در جهت ایجاد فضاهای نوآورانه جهت ارتقاء ظرفیت صنعتی‌سازی، توسعه نوآوری و حمایت از تولید ایده‌های فناورانه و خلق سریع نمونه محصول، در قالب " فب لب‌های فناوری و ساخت" در پارک‌های علم و فناوری، فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به فب‌لب خاطرنشان کرد: "فب‌لب" Fabrication Laboratory محیط مناسبی است که زمینه همکاری مشترک میان مهندسان، طراحان، برنامه نویسان و افراد علاقه‌مند به همه ابزارها و منابع لازم را برای تبدیل ایده‌ها به تولید سریع نمونه محصول فراهم می سازد.

عبداله زاده در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: "فب لب" نه تنها یک مکان فیزیکی است، بلکه یک فرهنگ نوآورانه برای به اشتراک گذاشتن دانش و ایده‌ها را ایجاد می کند و ترویج خلاقیت و نوآوری، ایجاد محیط مهارت‌محور، تشکیل جامعه فنی، تسهیل تبادل دانش، تشویق به تولید مشترک، ترکیب دانش علمی و عملی، پیشرفت در حوزه‌های چند رشته‌های، تشکیل پلتفرمی برای استارتاپ‌های فنی و انتقال دانش از دانشگاه به صنعت را فراهم می‌نمایند و بر این اساس گام موثری در جهت تسریع و تسهیل فرایندهای ساخت و تولید نمونه محصول و حرکت در راستای تجاری‌سازی و تحقق اقتصاد دانش بنیان را فراهم خواهد ساخت.

کد خبر 6094471

دیگر خبرها

  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک